Angreb på Aleppos største kraftværk

559-660x330

”I en klar overtrædelse af international lov har flyvemaskiner fra den USA-ledede koalition krænket Syriens luftrum og har angrebet en kraftstation, der leverer strøm til Aleppo by og dermed mørklagt byen”.

Sådan skrev SANA den 18. oktober og fortsatte:

”En militær kilde fortalte SANA, at flyvemaskiner fra den Washington-ledede alliance søndag krænkede syrisk luftrum og angreb infrastrukturer i Mare’a, Tal Sha’er og al-Bab i Aleppos opland.

Kilden tilføjer, at krigsflyene angreb Aleppos største kraftværk, som leverer strøm til Aleppo, hvilket medførte, at strømmen blev afbrudt i de fleste kvarterer i byen.

Denne overtrædelse (af international lov) kommer 8 dage efter, at to F-16 krigsfly fra alliancen angreb to kraftstationer i al-Radwaniye-området øst for Aleppo by og afskar strømmen fra dette område”.

De vestlige mainstreammedier hævder, at alliancen angriber Islamisk Stat. Men det er åbenbart, at dens angreb er rettet mod Syriens infrastruktur.

Slaget om Aleppo er i gang

”Operation Storaleppo er begyndt. Terrorister udryddet i hvert eneste slag”.

Blandt andet sådan lød en overskrift i Syrian Perspective den 18. oktober.

Ziad Fadel skrev blandt andet:

”Alle disse byer og landsbyer er blevet befriet inden for de sidste 48 timer: Tal Sab’een, Halabiyya, Al-Dikwaaniyya, Al-Muflisa, Jubb Al-Safaa, Al-Shaykh Ahmad, Al-Judayda, Rasm Al-‘Abid, Al-Qaddaara, Al-Huwayja, Al-Subayhiyya, Blaas, Tal Al-Zahmool, Al-Dabbaaghaat, Tallat Al-Shaheed.

Al-Wudhayhi i det sydlige Aleppo blev befriet i dag.”

Fadel bringer også lister over en del af de mange dræbte terrorister.

”Obama ved bare ikke, hvad han kan gøre”, skrev Fadel også – altså bortset fra terrorbombninger.

”Den syriske hær og det libanesiske Hizbollah har overtaget kontrollen med 21 regioner i de nordlige provinser i Aleppo den sidste uge”, skrev det iranske nyhedsbureau, FNA, den 18. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.