Et yemenitisk angreb med et Scud-missil har ramt en vigtig militærbase i Riyadh

Princes Fleeing Saudi Arabia after Yemen's Scud Missile Attacks

Riyadh er hovedstad i Saudi-Arabien. Nu er Riyadh også kommet under missilangreb fra Yemen. 

”Tirsdag har den yemenitiske hær har udløst et missilangreb på en strategiske vigtig militær base i Riyadh til gengæld for Saudi-Arabiens forsatte luftangreb på Yemen”, skrev FNA den 30. juni og fortsatte:

”Yemenitiske styrker har i dag ramt Al-Salsabils militære base i Wadi Al-Dawasir distriktet i Riyadh med et Scud-missil.

Talsmanden for den yemenitiske hær, brigadegeneral Sharaf Luqman, sagde i en erklæring, at missilet ramte målet præcist.

”Angrebet med det yemenitiske Scud-missil kommer som reaktion på saudiernes fortsatte aggression og de forsatte luftangreb mod Yemen”, sagde Luqman.

”På trods af at vi med vores angreb på Khalid bin Abdul-Aziz militærbasen i Khamis Musheet ønskede at sende en advarsel til aggressorerne om at standse uretfærdighederne mod det yemenitiske folk, har det saudiske regime fortsat sine luftangreb”, sagde Luqman.

Mandag udløste den yemenitiske hær og krigere fra Ansurallah et missilangreb på den saudiske militærbase i Dhahran i Assir provinsen.

Lokale kilder oplyser, at de yemenitiske styrker også har angrebet adskillige saudiske militærbaser i Jizan.”

Mere end halvdelen af de menige og af de laverestående officerer i den saudiske hær kommer fra yemenitiske klaner eller fra Yemen.

Derfor meldes der også om en hel afdeling af hæren, der er gået over til at kæmpe på Yemens side.

Derudover fortalte JNA også om de forfærdelige virkninger af koalitionens luftangreb på Yemen.

Koalitionen anføres af saudierne, men der deltager også andre i luftangrebene herunder Israel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.