Fra Danmark til Krim

Blandt rariteterne kan vi nævne, at prins Dimitry, det ældste medlem af den russiske zarfamilie, planlægger at forlade Danmark for at slå sig ned på Krim for bestandigt.

Dimitri Romanov

”Jeg ville gøre det med største fornøjelse”, sagde prinsen til Tass den 25. august. ”Men selvfølgelig skal jeg spørge min kone først. Vi må også tænke på, hvad vi skal gøre med vores hus i Danmark. Vi kunne sælge det eller beholde det, så vi også kunne besøge Danmark”.

”Men jeg ville være glad,  hvis vi flyttede så hurtigt som muligt”, sagde han.

Prins Dimitri Romanov, den ældste af den russiske zar Nikolaj den 2. familie ankom første gang til Krim den i marts 2014. ”Min far har altid elsket Krim. Og nu kan jeg igen besøge Krim, eftersom det tilhører Rusland igen”.

Tass fortalte at myndighederne på Krim ville hjælpe prinsen med at få opfyldt sit ønske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.