Irak og Syrien samarbejder om at bekæmpe terrorisme

Den 16. september modtog den syriske præsident besøg af Faleh al-Fayyad, som er Iraks nationale sikkerhedsrådgiver og særlig udsending for den irakiske premierminister, Haider al-Abadi.

President al-Assad

Ifølge det officielle syriske nyhedsbureau, SANA, orienterede Al-Fayyad Assad om den seneste tids udvikling i Irak og anstrengelser fra den irakiske regering for at konfrontere terroristerne. Han understregede behovet for at fremme samarbejdet og koordineringen mellem de to lande for at bekæmpe den terrorisme, som både Syrien og Irak var ramt af, og som udgjorde en fare for hele regionen.

SANA fortsatte:

”Præsident al-Assad sagde, at bekæmpelsen af terrorisme måtte begynde med, at man lagde pres på de stater, som støtter og finansierer terroristiske organisationer i Syrien og Irak, og som nu erklærer de bekæmper terrorisme.

Præsidenten gav udtryk for tilfredshed med niveauet af samarbejde med den irakiske ledelse i retning af at bekæmpe terroristiske organisationer og noterede, at dette samarbejde havde frembragt gode resultater i de to lande og for regionen.

For sit vedkommende fremhævede al-Fayyad styrken i relationerne mellem Syrien og Irak og behovet for at fjerne enhver hindring for at bekæmpe terrorisme med henblik på sikkerhed og stabilitet i regionen”.

Hjælp os med at sprede artiklen til andre!

Tryk på “Synes godt om” og send den videre til din egen Facebook, hvis du har en sådan. 

Du kan også kopiere sidens e-mail-adresse og sende den videre til andre. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.