Irakiske arbejdere udtrykker deres solidaritet med deres syriske kammerater

Irakiske oliearbejdere:

Inden det lykkedes den ”frie” verden at forhindre det syriske nyhedsbureau SANA i at beskrive sin version af begivenhederne i Syrien (den ”frie” verden havde i forvejen afslået at lade syriske medier benytte dens satellitter) bragte SANA følgende artikel:

”En delegation fra Iraks Føderation af Fagforeninger understreger deres solidaritet med det syriske folks og arbejderes kamp mod terroristerne, der med udenlandsk støtte har udløst krig mod landet siden 2011.

Under et møde med Mohammad Shaaban Azouz, der er formand for Generalrådet af Fagforeninger, hyldede delegationen den høje grad af beredskab, som syrerne havde vist under krisen og deres urokkelige troskab overfor national enhed, som, den sagde, havde revet maskerne af dem, som ville gøre Syrien ondt.

Delegationen gav udtryk for dens tillid til, at de terroristiske handlinger, der var begået mod det syriske folk, ikke ville svække det beslutning om at forsætte sin kamp.

”Vi kom til Syrien for at udtrykke vores påskyndelse af den indsats, der er blevet vist af den syriske hær i kampen mod terrorismen og de jihadistiske grupper, som finansieres af nogle arabiske stater”, sagde lederen af den irakiske delegation Akram Fadel al-Tamimi.

”Syrien vil vedblive med at være stolt af klogskaben hos dets ledere og folkets offervillighed”, tilføjede han.

Mens han bemærkede, at de irakiske arbejderes kamp foregik side om side med deres syriske fællers, som begge stræbte efter at beholde, hvad de havde opnået i lyset af de terroristiske angreb på de to lande, så beklagede al-Tamari, at markederne i Irak var blevet ramt af knapheden på syriske produkter.”

Iraks Føderation af Fagforeninger er landets største LO.

Hjælp os med at sprede artiklen til andre!

Tryk på “Synes godt om” og send den videre til din egen Facebook, hvis du har en sådan. 

Du kan også kopiere sidens e-mail-adresse og sende den videre til andre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.