ISIS priser John McCain for at hjælpe dem med at invadere Irak

”Den muslimske terrorgruppe ISIS har udsendt en erklæring om deres succes i krigen i Irak og hævder, at de har (den amerikanske senator) John McCain at takke for det”.

Sådan skrev Theodore Shoebat den 3. august på Courtesy of Freedom Outpost, hvorfra overskriften også er hentet.

Shoebat er kommunikationsdirektør for Frels Kristne, en organisation, der har sin basis i muslimske lande, og hvis formål er at redde kristne fra forfølgelse. Shoebat er også forfatter til nogle bøger.

”I erklæringen”, fortsatte Shoebat, ”skrev de:

”Korsfareren John McCain trådte frem på talestolen i Senatet og bladrede irriteret op om de nylige sejre, Islamisk Stat havde vundet i Irak. Han glemte at fortælle, at han selv deltog i invasionen af Irak, som førte til de velsignede begivenheder i Irak, der sker i dag, takket være Allahs storhed og retfærdighed”.

Det er sandt, at krigen i Irak, der blev startet af Bush, satte ISIS i stand til at begå de massakrer og den vold, de er ansvarlige for. ISIS ved, at Saddam ikke ville have tolereret dem og ville have skåret dem i småstykker, som hans forgænger Nebukaneser også ville have gjort.”

På denne baggrund konklerede Shoebat:

”Alt, hvad jeg kan sige, er, at jeg savner Saddam”.

 McCain på besøg i Syrien

McCain og Obama er ikke, som de hævder, politiske modstandere. I virkeligheden arbejder de tæt sammen:

JPEG - 21.9 kb

”I maj 2013”, skrev Thierry Meyssan på Voltaire Net, ”aflagde senator McCain et illegalt besøg via Tyrkiet i Syrien i nærheden af Idlib, hvor han mødtes med ledere fra ”den væbnede opposition”. Hans rejse blev først bekendtgjort efter, han var vendte tilbage til Washington.

Besøget var organiseret af the Syrian Emergency Task Force, som på trods af sit navn er en zionistisk organisation, ledet af en palæstinensisk ansat i AIPAC.

(AIPAC står for American Israel Public Affairs Committee. Det er den største israelske lobby i USA.)                 

John McCain i Syrien. I forgrunden til højre ses direktøren for Syrian Emergency Task Force. I døråbningen ses Mohammand Nour:

JPEG - 26.1 kb

På fotografier, der blev bragt på den tid, kan man notere sig tilstedeværelsen af Mohammad Nour, en talsmand for Den Nordlige Storm Brigade (fra Al Nusra fronten, dvs. Al Qaeda i Syrien), som kidnappede og tilfangetog 11 libanesiske shiitiske pilgrimme i Azaz.

Adspurgt om sit bekendtskab med Al Qaeda-lederen, erklærede senatoren, at han ikke kendte Mohammad Nour, selvom han havde inviteret ham til at blive fotograferet sammen med sig.

Affæren vakte en del røre, fordi familierne til de bortførte pilgrimme  ved en libanesisk domstol lagde sag an mod senator McCain for medskyld i kidnapning. I sidste ende afsluttedes sagen ved, at de kidnappede blev løsladt.”

Men på billederne fra besøget er der også et billede, som viser McCains og USA’s tætte forbindelser til Islamisk Stat.

Her ses McCain i samtale med Ibrahim al-Badri. Ved siden af al-Badri sidder lederen af Den Frie Syriske Hær brigadegeneral Salim Idris (med briller):

JPEG - 26.5 kb

Hvem er al-Badri i grunden?

Meyssan fortæller:

”Siden den 4. oktober 2011 har Ibrahim al-Badri (også kendt som Abu Du’a) stået på USA’s liste over de fem farligste terrorister. Der var udlovet en dusør på 10 millioner dollars til de, der gav oplysninger, som kunne føre til hans pågribelse. Dagen efter blev al-Badri også sat på FN’s liste de mest eftersøgte medlemmer af Al Qaeda.

JPEG - 24.2 kb

En måned før McCains besøg havde al-Badri under sit krigernavn Abu Bakr al-Baghdadi, grundlagt Den Islamiske Stat i Irak og Levanten. Det nuværende IS eller ISIS.”

En mystisk person

Baghdadi ynder ikke at strø om sig med oplysninger, der kan identificere ham. Nogle mener, at hans virkelige navn er Simon Elliot (eller Eliot Shima), og at han er født af jødiske forældre i Bagdad.

SANA, som synes at have overvundet hackerangrebet, skrev den 14. oktober blandt andet følgende:

”CNN har afsløret, at amerikanske væbnede styrker har løsladt lederen af den terroristiske organisation, der kalder sig den Islamiske Stat, og som tidligere var kendt som Den Islamiske Stat i Iran og Syrien, ISIS – manden, som er kendt som Abu Bakr al-Baghdadi.

I sin rapport siger kanalen, at de amerikanske styrker tog al-Baghdadi til fange i Fallujah i 2004, og at de betragtede ham som et laverestående medlem af Al Qaeda.

Kanalen rapporterer at ifølge en talsmand for Pentagon, havde en undersøgelseskommission beordret hans betingelsesløse frigivelse.

Denne nyhed beviser, at den mand, som har erklæret sig selv som alle muslimers kalif, bare er en brik i hænderne på den amerikanske administration, der bruges til at opnå dens mål i regionen.

Denne analyse svarer også til mange andre beviser. En af dem er, at USA’s tidligere udenrigsminister, Hillary Clinton, i sin bog, ”Vanskelige Valg”, har fortalt, at al-Baghdadi og hans organisation – som finansieres af det saudiske regime, som er den vigtigste støtte for terrorismen i regionen og i hele verden – er dannet af den amerikanske administration med det eneste formål at udføre den såkaldte ”Nye Mellemøsten Projekt”.   

Terrorisme-eksperten Richardt Barrett, der har brugt meget tid på at analysere al-Baghdadis personlighed, mener, det var under hans ophold i amerikansk fangenskab, han kom ind på ideen om at opbygge sin base af krigere.

Barrett sagde, at al-Baghdadi selv levede i skyggen og ofte optrådte i forklædninger, at den terroristiske leder kun arbejdede sammen med sine nærmeste rådgivere, og at han holdt alle andre i uvidenhed om hans opholdssted og identitet.

CNN refererede til den kendsgerning, at man betragtede ISIS som meget farligere end Al Qaeda og beskrev al-Baghdadi som ”en hensynsløs og mystisk mand, som prøvede at opbygge en kraftig magtbasis, idet hans tiltrækning kom fra hans brutale brug af vold.”

Hjælp os med at sprede artiklen til andre!

Tryk på “Synes godt om” og send den videre til din egen Facebook, hvis du har en sådan. 

Du kan også kopiere sidens e-mail-adresse og sende den videre til andre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.