Nyhedsmagasinet INTERSOL 

STS International Solidarity daglige arbejde består, udover det administrative arbejde, som kræves af organisations humanitære projekter, af at publicere nyheder på hjemmesiden samt i nyhedsmagasinet Intersol. Den trykte version af Intersol har over 120 udgivelser bag sig. Nyhedsbladet skiftede dog navn i 2006, hvor det tidligere blev udgivet under navnet SRETNO – som, oversat fra bosnisk, betyder “Held og Lykke”.

Men Intersol er også vores digitale nyhedsportal, som dagligt opdateres med nyheder og alternative betragtninger fra ind- og udland. Du kan gå på oplevelse i vores nyhedsarkiv som indeholder 2200 forskellige artikler, opdelt efter geografi og emner. Har du et indlæg, du gerne vil have offentliggjort på www.intersol.dk – så kontakt redaktionsgruppen på sts@intsol.dk.

Under fanen Intersol kan du finde et udsnit af, særligt, de sidste fem års udgivelser. Du har dog også adgang til et par ældre udgivelser af nyhedsbladet, mens det stadig hed SRETNO. Vi håber at vores samling kan inspirere læseren til at dykke ned i en række af artikler, som forsøger at se verdens konflikter indefra og fokuserer på at formidle, nogle af de historier som de gængse medier udelukker.