STS International Solidarity er altid på udkig efter nye frivillige. Du kan blive aktiv på flere forskellige måder og niveauer.

Redaktionsgruppen

Redaktionsgruppen står for at producere og udgive både den trykte version samt den online version af Intersol. Er du interesseret i at arbejde med nyhedsformidling, som holder fokus på international politik, konfliktløsning og udviklingspørgsmål, så er redaktionsgruppen måske noget for dig.

Udviklingsprojekter

STS International Solidaritet arbejder med forskellige former for humanitært udviklingsarbejde. Oplysning og undervisning har fra starten været centrale elementer i STS International Solidarity’s projekter. Du kan læse mere om tidligere og nuværende projekter under menufanen, humanitære projekter. Har du lyst til at være en del af gruppen, som arbejder med udviklingsprojekterne, så kontakt os på sts@intsol.dk for mere information.

Bestyrelse og politisk baggrundsarbejde 

Bestyrelsen i STS International Solidarity varetager en lang række af opgaver. Som udgangspunkt er bestyrelsesmøderne åbne for medlemmer af organisationen. Bestyrelsen har ansvaret for at sikre arbejdsgrupper følger organisationens strategier og deres daglige arbejde afspejler de principper og værdier, som er defineret af organisationens formålsparagraf. Derudover arbejder bestyrelsen også på et politisk plan og står for at udsende udtalelser, når det er nødvendigt, samt styrke organisations tværpolitiske samarbejde og netværk. Er du interesseret i at blive en del af bestyrelsen, afholdes der generalforsamling hvert år i december. Kunne du tænke dig at deltage i et bestyrelsesmøde, kræver det bare at du melder dig ind i STS. Et medlemskab koster 200 kr. om året.

Virksomhedspraktik 

Er du blevet arbejdsløs? Så har du mulighed for at komme i virksomhedspraktik hos STS International Solidarity. For at komme i betragtning bør du have kvalifikationer, som passer til det daglige arbejde i organisation. Er du interesseret ? Så kontakt kontoret for flere oplysninger, på sts@intsol.dk

Meritgivende Praktik

Er du under uddannelse, har du muligheden for at komme i praktik hos STS International Solidarity eller ved en af organisations samarbejdspartnere. Da STS er en relativ lille organisation er der stor mulighed for medindflydelse og for at få gode ideer realiseret. En praktikaftale vil i høj grad være defineret af dine egne ønsker og uddannelsesmæssig baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.