Rusland har leveret 6 MiG-31 jagere til Syrien

A Russian Air Force MiG-31 fighter jet (file photo)

MiG-31 er verdens hurtigste jagerfly. Den kan flyve 665 meter hurtigere i minuttet end den sidste udgave af de amerikanske F-35 fly.

Måske en ide til den danske regering, som mener, vi skal bruge flere penge på indkøb af jagerfly? Nå – men det får vi aldrig at vide, for flyindkøbet er omgivet at stor hemmelighed.

Desuden er MiG-31 udstyret med et særligt radarsystem, som gør det muligt at spore fjendtlige fly på stor afstand og i al slags vejr. De er særdeles velegnet til at ødelægge alle fjendtlige fly, som trænger ind over et givent område.

Hvorfor leveres de seks jagerfly netop nu, og hvorfor erklærer Rusland sig villig til at sende to MiG-31 mere til Syrien?

Der er nok ringe tvivl om, at afsendelsen af disse fly, skal ses som en advarsel til USA og Tyrkiet og deres planer om en flyforbudszone i Syrien.

Og trods det faktum, at Israel godt ved, at kort tid efter, at israelerne har udløst en krig mod Iran, så er de fleste israelske storbyer mål for angreb med missiler fra Iran, så truer den israelske regering ikke desto mindre med at angribe Libanon endnu engang.

Så den russiske advarsel er måske også rettet mod Israel.

—————–

Til jeres forlystelse vil vi anføre nogle eksempler på, hvordan man ikke skal omgås skydevåben:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.