Russerne er igen i Aleppo

”Den syriske udenrigsminister, Waled Al-Muallem, har gjort det klart for medlemmerne af det russiske parlament, at Aleppo nu var et vigtigt mål for både Syrien og Rusland”, skrev Ziad Fadel på Syrian Perspective den 11. marts. Han fortsatte:

”Som vi fortalte jer, er Operation Ild i Helvede nu i fuld sving, og terroristerne mister hundrede af deres bedste gnavere til den massive ildkraft og overlegne luftstøtte til det syriske militær. Med Hizbollah, Syriens Nationale Socialistiske Parti, militante fra Ba’ath partiet, vores rosværdige Folkets Forsvarskomiteer, iranske tropper og frivillige fra Afghanistan og Pakistan er hærens magt nu vokset med over 35.000 mænd bakket op af våben, der er mere skræmmende end noget Storbritannien og Frankrig kan stille op med tilsammen”.

Syrian Perspective er den mest populære syriske hjemmeside. Fadels artikel blev kommenteret af 334 personer. Blandt dem var der også modstandere af den syriske regering.

http://syrianperspective.com/2016/04/russia-back-in-action-over-aleppo-syrian-army-thwarts-alqaeda-in-north-hundreds-of-rat-killed-and-wounded-in-operation-fires-of-hell.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.