Ukraine: Definitiv knoukout til bokseren fra Birkerød

 Dansk-tjetjeneren Isa Munajev blev dræbt ved Debaltsevo den 2. februar.

Den 2. februar skrev Ekstrabladet:

”Den dansk-tjetjenske kriger også kaldet ‘Bokseren fra Birkerød’, spillede angiveligt en central rolle i kampen mod oprøret og de russiske styrker i den østlige del af Ukraine.

Det skriver Berlinske, der i oktober 2014 mødtes med Munajev i en militær træningslejr i Ukraine.

Ved den lejlighed fortalte den nu dræbte Munajev, at han var veteran fra to krige mod Rusland i Tjetjenien og at han i Ukraine var øverstkommanderende for en bataljon af primært tjetjenske frivillige, der kæmpede på Ukrainsk side.”

Ovenstående billede er hentet fra Berlingske. Det viser Manujev, der er i gang med at træne krigere.

Og Ekstrabladet fortsatte:

”Ved den lejlighed fortalte den nu dræbte Munajev, at han var veteran fra to krige mod Rusland i Tjetjenien, og at han i Ukraine var øverstkommanderende for en bataljon af primært tjetjenske frivillige, der kæmpede på Ukrainsk side.”

Drabet på Munajev vakte selvfølgelig sorg i den ukraniske regering, som nedenstående video viser:

 

Under mellemrubrikken

Indædt had til Putin

forsatte Ekstrabladet:

”Også TV 2 havde i oktober mulighed for at tale med den nu formodet dræbte. Dengang forklarede Munajev sit indædte had til de russiske styrker og i særdeleshed den russiske præsident således:

”Jeg er far til en dræbt datter og søn af en dræbt far. Min søster er dræbt. Jeg har ikke bare hørt om det, jeg har mærket russernes gemene natur, sagde han dengang.”

I samme forbindelse proklamerede han:

”Jeg er Putins værste fjende, og jeg er stolt af det. Jeg vil sige det til hele verden: Putin er en morder og en terrorist.”

Ekstrabladet fortsatte:

”Munajev havde før han tog til Ukraine folkeregisteradresse i Birkerød og var et kendt ansigt i det dansk-tjetjenske miljø. Blandt andet var han formand for den tjetjenske forening Frit Kaukasus og kaldte sig minister i den tjetjenske eksilregering.

I Birkerød arbejdede han som boksetræner for et ungdomshold, efter at han i 2007 kom til Danmark.”

Hvilken slags tjetjener var Munajev?

Nu det almindelige i den vestlige presse, at man betegner de voldsomme sammenstød i Tjetjenien og især i hovedstaden Groznyj som et resultat af russisk undertrykkelse.

Men så enkel er det det ikke i virkeligheden.

Langt de fleste, som kæmpede imod styrkerne fra den russiske føderation, var wahabaristiske terrorister, der blev styret af den saudiske spionchef prins Bandar bin-Sultan.

Den 1. september 2004 stormede disse terrorister en folkeskole i Beslan i den sydlige del af den russiske føderation. Over 300 mennesker blev dræbt, herunder 189 børn.

http://rt.com/news/183964-beslan-school-hostage-crisis/

Russisk frivillig reder et barn ud af skolen:

A volunteer carries a small child after special forces stormed a school seized by heavily armed masked men and women in the town of Beslan in the province of North Ossetia near Chechnya , September 3, 2004. (Reuters)

Her er en terrorist igang med at forbinde sprængstoffer i gymnastiksalen:

This TV grab image taken from Russian NTV channel 07 September 2004 shows a gunman connecting wires as hostages sit in the gymnasium of the Beslan school, northern Ossetia. (AFP/NTV)

Ossetian volunteers carry a stretcher with injured boy in the school garden during the attack operation in the town of Beslan, North Ossetia, 03 September 2004. (AFP Photo/Yuri Tutov)

Tilsvarende terroristangreb blev rettet mod en busstation og en biograf i Moskva.

Forud for de olympiske vinterlege i Sotji i Rusland mødtes Putin med Bandar, som truede Putin med, at medmindre han holdt op med at støtte Syrien, ville Bandar give ordre til sine terrorister om at angribe Rusland:

Når man tænker på, at Munajev betegnede sig selv som minister i den tjetjenske eksilregering, er det nok det mest sandsynlige at henregne ham under terroristerne.

Få vil savne ham.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.